Cuti2 gak

Posted: 19 December 2011 by AMIR Z in
1

Part time kami tetap berjalan seperti biase... tpi biaselah berniaga ader turun nek nyer... heheheh... tapi kitorng tetap gak bukak kedai kami, law x nanti mase habis terbuang begitu shaja jerk... bek bukak x gak busn .. leyh gak berbual2... n pkirkan beberpa idea untuk perniagaan burger kami ny....


ny antare aksi proses jualan kami..




HANGOUT part 2

Posted: by AMIR Z in
2

Hari ni masuk hari kedua Karnival Komuniti BN Pasir Gudang.... kali ny ader pameran AUTOSHOW.... huh memg yang plin minat skali Faiz nAdzri larh arn... yg akuh pling suker ngok time ny kereta MAZDA RX8 interior dy wat VIP style nyer perh memag lawa... akuh rse nk curi jerk kereta dy... org singapore weyh.... pas uh yg ny ader druft gak tpi kali ny open nyer... ramai yang wat drift geng2 kereta DATSUN... memag POWER....


HANGOUT part 1

Posted: 17 December 2011 by AMIR Z in
0

Hari ni 17/12/2011.... akuh bersama Faiz NAdzri dan Muhammad Khairul Azwan lepak kat Karnival komuniti BN Pasir Gudang kat Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang. Perh banyak betol gerai dy. Macam-macam ada. Tpi tempat first kitorng g mestilah section auto. Dekat booth Proton ader wat display concept car dyorng atau dikenali gak kereta inovasi Proton. Ny semua hasil rekaan dan ciptaan org melayu kita sendiri dan segalanya dilkukan HANDMADE...Wah hebat arn. Orang melayu kiter sebenarnye boleh memang canggih n lawa model yang direka ny contoh nyer... hehehehhe...


pas uh masuk pas tgahary dalam kol 2 bermulalah acare seterusnya. Kitorg xthu ader Drift aw. Last2 time kitorng nk kuar dari parking jerk ader urusetia kat situ bgthu jap ag acare drift akan berlangsung. Yang best nyer drift ny arn dipandu oleh Pelumba Rally Negara KARAMJIT SINGH. wah memang hebat....

Ny dy ader skit pengulas di tempat kejadian.... hehhehe...

 


 Ader ag best... kitorang dapat bergambar ngan kumpulan JAMBU dari rancangan MAHARAJALAWAK 2011. Perh best lah dyorg sporting tq TAUKE n YUS.... APTB.... hehehehhe....





TERBAEK..... CUTI YANG PENUH DENGAN KEHEBATAN!!!!!!

Part Time

Posted: 15 December 2011 by AMIR Z in
0



Part time akuh bersama Ahmad Faiz Nadzri dan Muhammad Khairul Azwan yang telah berlalu 2hari. Alhamdulillah perniagaan separuh masa ini berjalan dengan lancar dan mengikut segala perancangan. Terima kasih kepada Faiz kerana telah menyumbang idea ini untuk kebaikan kite bersama. Sekurang-kurangnyer ader gak mase terluang diisi dengan bender2 berfaedah dan membuahkan hasil yang TERBEK... Malam tadi jer ader seorang pelanggan membuat permintaan perkhidmatan penghantaran. Wah , kami bertiga bkan men suker . Kami pon setuju untuk menghantar dan pelanggan tersebut dibekalkan nombor telefon akuh untuk tempahan. Hasil perbincangan kami , sebulat suare mengatakan agar penghantaran hanya boleh dibuat hanya di sekitar perjiranan kami sahaja iaitu JALAN KUINI. Malam ni masuklah malam ketiga moga malam ini lebih bek daripada semalam.

Faiz = Tukang Masak , Amir@aku = Tukang Masak 2(akan datang) , Khai = Pembungkusan

Hadima bt Kalus

Posted: 14 December 2011 by AMIR Z in
0



Saye masih tak boleh lupekan awak, walau kiter...sy masih syunkkn awak.... tpi aty sy berkater

" awak leyh dapat seorang lelaki pilihan awak yang lebih baek dari saya "









Sy dah gagal sebelum ny... saya xnk awak kecewa lagi dengan saya.... Saya minx maaf sangat2 sbb sy xdpat nk jge awak ngn baek... jujur sy kater memang saye sush nk lupekan awak.... awak jage diri awak baek2, walau kiter... kiter tetap berkawan.... d still rindukan b yang duluh....

" DIRIMU TETAP TERPAHAT DI HATI INI, KERANA DIRIMU PERNAH HADIR DI HATI INI "

Muhammad Aiman

Posted: by AMIR Z in
0




ADIK yang baek n pandai.... sayunk adik.... <3

HOPE ADIK XLUPER ABANG AW....


Malam 13/12

Posted: by AMIR Z in
0


Perancangan antara akuh bersama Faiz Nadzri n Muhammad Khairul Azwan akhirnya terlaksana..

Berniaga burger di hadapan rumah akuh akhirnya dibuka secara rasminya semalam...

SAMBUTAN AMAT HANGAT BUAT PERMULAANNYA!!!!!!
HEBAT!!!!!

PRODUK :
BURGER DAGING = RM2.20
BURGER AYAM = RM2.50
BURGER DAGING SPESIAL = RM2.70
BURGER AYAM SPESIAL = RM 3.00
OBLONG = RM4.00
BENJO = RM1.20
ROTI HOTDOG = RM1.50

2 MINGGU DI MARDI JB

Posted: by AMIR Z in
0

HUH....outstation.... outstation lah sangt... PUIHHH...


ADUII, kne wat kjer dalam production lah plak... hurm..... hurm research produk... :

- Potong Bawang
- Kopek Bawang
- Rebus Bawang

aduiii......
masuk hari ny dh hmpir 2weeks kat MARDI....